Inschrijven

Op zoek naar een school voor je kind? Wil je graag meer weten over de IVG-School? In afwachting van de inschrijvingsperiode in februari 2018 organiseren we de komende maanden enkele infomomenten voor geïnteresseerde ouders.

De infomomenten vinden plaats op volgende data:

• Dinsdag 12 december om 16u
  • Woensdag 20 december om 9u
  • Donderdag 18 januari om 13u30
  • Woensdag  24 januari om 9u

Indien je één van deze infomomenten wil bijwonen, is het wenselijk om contact op te nemen met alain.de.vlaeminck@ivgschool.be
Graag vermelden op welke datum je wil komen en voor welke klas je hoopt te kunnen inschrijven.

Hopelijk tot binnenkort !

Het IVG-team

Om wachtrijen voor de schoolpoort te vermijden, kunt u vanaf 26 januari 2018 (12 uur ‘s middags) tot en met 16 februari 2018 (12 uur ‘s middags) uw kind aanmelden via https://meldjeaan.gent.be . Duid verschillende scholen aan en indien je dit wenst plaats je IVG- School Basisafdeling op nr.1. We danken jullie alvast voor het vertrouwen in ons pedagogisch project.

Voor meer informatie, zie onderstaande link.

Klik hier voor de brochure.