Inschrijven

Op zoek naar een school voor je kind ? Wil je graag meer weten over de IVG-School ? In afwachting van de inschrijvingsperiode in maart 2020 organiseren we gedurende de maanden januari en februari enkele infomomenten voor geïnteresseerde ouders.

De infomomenten vinden plaats vanaf 16 januari tot en met 27 februari telkens op woensdag van 9u tot 10u30.  De directeur verwelkomt de ouders tijdens een korte voorstelling van de IVG-School. Nadien bekijken we de klaswerking. Het is handig om vooraf enkele vragen voor te bereiden. 

Het is ook wenselijk om vooraf  contact op te nemen via mail met arnould.van.houtryve@ivgschool.be . Graag vernemen we  voor welke klas jullie willen inschrijven.

Om wachtrijen voor de schoolpoort te vermijden, kunt u vanaf 2 maart 2020 (12 uur ‘s middags) tot 31 maart 2020 (12 uur ‘s middags) uw kind aanmelden via https://meldjeaan.gent.be . Duid verschillende scholen aan en indien je dit wenst plaats je IVG- School Basisafdeling op nr.1. We danken jullie alvast voor het vertrouwen in ons pedagogisch project. 

Hopelijk tot binnenkort !

Het IVG-team

Klik hier voor de brochure van Meldjeaan.

 

Reacties zijn gesloten.