Oudercomité

Wie zijn we ?

Wij zijn een dynamische, enthousiaste en creatieve groep van ouders die ons willen inzetten om het opvoedingsproject van de school in al zijn facetten te ondersteunen.

Het comité bestaat uit een vaste kerngroep en een fantastische werkgroep.

Wat doen we ?

In onze vergaderingen denken we in positieve zin mee over de opbouw van de school.

Tal van onderwerpen komen aan bod: schoolkosten, veiligheid in en rond de school, e.d.

We doen dit in een open en opbouwende dialoog met directie en leerkrachten.

Er wordt ons advies gevraagd omtrent specifieke problemen en we verdedigen de belangen van de ouders en leerlingen.

Initiatieven op school worden ten volle door ons ondersteund.

Ook proberen we een helpende hand te reiken aan ouders die het financieel erg moeilijk hebben.

Het oudercomité heeft een duidelijke missie.

Ouders actief betrekken bij het schoolgebeuren is een traditie op school.

Het is onze bedoeling een brug te bouwen tussen school en gezin.

Wij willen het schoolleven van iedere leerling een extra dimensie geven.

Bij alle activiteiten om en rond de school komen wij altijd handen te kort, dus voelt u zich geroepen om uw handen uit de mouwen te steken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

De voorzitter: Olivia Allemeersch – nico.de.loose@telenet.be

Penningmeester: Frank David – Frda@telenet.be